torstai 27. maaliskuuta 2014

Morsiamen kenkäkriisi!

(Scroll down for the English version)

KRIISI!!!

Kun löytää unelmiensa kengät, ja ne nyt vaan sattuvat olemaan hieman vierasta mitoitusta, myymälän ainoa pari jäljellä ja taulukon mukaan EHKÄ oikean kokoiset, on pieni riskipeli tiedostettu. Sovittamaan kun ei viitsi lähteä Atlantin yli. Ja niinhän siinä kävi, että ai ollut monesta millistä ehkä kiinni. Kengät menevät jalkaan, mutta puristavat ikävästi. Periaatteessa niitä voisi käyttää, mutta ei niissä kyllä koko päivää pysty olemaan. :( Eipä auta kuin alkaa etsiä vaihtoehtoisia jalkineita internetin ihmemaasta. Jospa toisella tärppäisi..


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Shoe Crisis!

When you find those dream shoes, and they are sized on an unknown scale, the pair you want is the last one in the store, and according to a sizing chart, MAYBE the right size, the risks are known. And crossing the Atlantic just to try them on first, seems like a bit of a stretch. And, so it happens, the shoes don't fit. I can get them on, but they are clearly small. Very uncomfortable to think about spending a whole day in them. So, the search for alternative footwear begins, perhaps the second time it the charm..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti